Släng Sverigedemokraterna i papperskorgen

VEM RÖSTA PÅ SD?! Tänk att det bor så många IQ-befriade medborgare i detta land...


1. Sverigedemokraterna vill vrida klockan tillbaka. De vill att män ska försörja kvinnor som är hemma och föder barn. Enligt SD är homosexualitet en sjukdom och partiet vill göra det svårare för kvinnor att göra abort.


2. Sverigedemokraterna påstår att Sverige håller på att ”islamiseras”. Detta är inte trovärdigt, med tanke på att de flesta svenska muslimer är sekulära och de fåtal islamister som finns i landet saknar politiskt inflytande. Sverigedemokraterna använder muslimer som representant för alla invandrare i syfte att skrämma folk till att rösta rasistiskt.

 

3. Sverigedemokraterna skyller all brottslighet på invandrare och vill bekämpa brottsligheten med hårdare tag. Eftersom deras analys är helt felaktig kommer deras politik inte att komma åt brottsligheten. Forskning visar nämligen att brottsligheten hänger ihop med sociala problem, och dessa har SD inga lösningar på.

 

Vad kommer SD göra för nytta i riksdagen?!







Bilder från MUS visning Extreme






Make Up Store, Extreme

Bilder från visningen på Berns, dock tagna från nätet. Lägger in egna senare.

"Extreme - Be creative, beauty has no limit"

MUS - EXTREME


MUS



MUS1



MUS2



MUS3

Riktigt grym i håret!

MUS4





Stockholm - Uddevalla

Åker med swebus hem till uddevalla just nu från stockholm. Var på Berns Salonger i torsdags och såg Make Up Stores höstvisning "Extreme" tillsammans med penny. Bilder kommer upp när jag fått in dem på datorn!

Har en lång buss tur framför mig, så har tid att fixa en blogg.

RSS 2.0