Tema Makeup - Vatten

Idag hade vi prov i tema styling, Vatten, Eld, Jord och Luft. Jag hade valt vatten och då fick man en person man skulle styla enligt sitt tema. Så jag körde på ljusblått och vitt i sminkningen och gjorde som en vatten slinga på sidan av hennes ansikte som jag gjorde vågor i.  Sen fäste jag halva saltvatten prälor längs slingan. Även på läpparna hade jag små kristaller som jag hade satt på läpp glansen.



Student Resa Till Rhodos

Yes längtar ännu mer till studenten nu! Idag va jag och betala in pengar för vår student resa vi gör precis efter studenten :D känns grymt roligt. Så mycket man måste planera tills studenten... OMG!


TÄVLING! smycken för 869kr!

 

Här är en tävling där du kan vinna ett paket som är värt 869kr, grymt pris!!! Tävlingen är för både killar och tjejer. Så genom att svara på deras fråga som finns inne på bloggen är du med och tävlar. Lycka till! :D

Klicka på bilden för att komma till tävlingen=)

Kram Karoline


Dagens Läppar

En del av en sminkning jag gjorde idag:) Övade inför morgondagen då jag ska göra en sminkning i tema Vatten i skolan.  Ska bli kul och se hur det går i morgon, har ingen aning om vem jag ska göra min sminkning på, så får improvisera lite :)

 



Vann Smink Tävlingen!

 

Ja va med och tävlade i sminktävlingen hos Picha där man kunde vinna 2 ögonskuggor. & Jag vann tävlingen! Wihooo!!!


Sunday To Do's:


Ja eftersom man vakna så sent idag, så gäller det att komma igång nu.

Idag:
Först ska jag ut och springa 3km. Sen ska jag göra mig i ordning för att åka till torp och inhandla viktiga saker innan det stänger! Till eftermiddag/kvällen ska jag pluggaaaa :D

Så skönt att komma igång med träningen, ska köra på kondition nu ett tag, sen lägga in lite lite styrka i träningen. Ska träna mkt mage.  hehe :D


Högskoleprovet


Ja då har man gjort provet!!! det var rätt svårt men samtidigt väldigt roligt att göra det. Man blev dock lite seg i huvudet efter alla proven när klockan slagit 16.20. Dock väldigt kul trotts att man fick gå upp tidigt på en lördag, så träffar man alla andra där som ska göra det. Dem flesta är i ens egna ålder +-, och snackar efter varje del om hur de gick osv. 

Jag gjorde provet för att se hur det var upplagt sen ska jag göra det till våren igen, men då ska jag plugga till det och så :D Så nu första gången så räknar jag inte med att se särskillt bra resultat eftersom jag inte la ner tid i alla frågorna:)

Så ska försöka räkna ut poängen sen när jag vet hur man gör! annars får jag vänta 4veckor.

Här är några kändisars resultat för högskoleprovet:

Under 1,0

Malin Moström, fotbollsspelare, 0,1 poäng

Tina Nordström, tv-kock, 0,2 poäng

My Klingwall, programledare, 0,5 poäng

Rachel Molin, komiker och skådespelerska, 0,7 poäng

Martin "E-type"Eriksson, artist, 0,7 poäng

Magnus Broni, fd programledare Musikbyrån i SVT, 0,8 poäng

Elin "Grynet" Ek, programledare, 0,8 poäng

Över 1,0

Özz Nujen, komiker, 1,2 poäng

Tilde De Paula, programledare och artist, 1,2 poäng

David Batra, komiker, 1,3 poäng

Ola Salo, artist och sångare i popbandet The Ark, 1,3 poäng

Stefan Holm, höjdhoppare, 1,4 poäng

Maria Wetterstrand, språkrör Miljöpartiet, 2,0 poäng



Kakao - bra för hälsan

Jag brukar dricka varm mjölk med kakao i på kvällen. Det är väldigt gott men även nyttigt för hälsan. Jag känner mig mer avslappnad som gör det lättare för mig att somna. Vissa blandar även i lite socker, men jag är van utan socker :)

Mörk choklad förbättrar cirkulationen, förebygger hjärt- och kärlsjukdomar och innehåller antioxidanter, vitaminer och mineraler. I Sverige konsumerar vi hela 7 kilo choklad per år och person. (Tror jag konsumerar dubbelt så mkt...) Ikakaobönor finns fenolgruppen flavonoider, som binds till sockermolekyler. Flavanoider är en antioxidant som försvarar kroppen mot fria radikaler.

Riktigt nyttig!

Sovit från 13.00 - 19.00

Usch, känns inte alls kul att sova bort hela dagen sådär. Måste ju lägga mig tidigt idag med för ska upp vid 07.00 i morgon, högskoleprovet börjar 08.30 så får se hur bra detta går.


Tips till er som bloggar!

Hej alla bloggare där ute, stora som små! :)
Jag har precis hittat några bra bloggsidor som man kan tjäna pengar genom och få mer besökare av som säkert många av er redan har gått med i. Men för er som är nybörjare som mig, så är det roligare att komma igång såhär.


Via denna hemsidan kan du tjäna pengar på bloggen, enligt mig va det enkelt och det är inte så svårt att komma upp i högre summor:
http://www.frossle.com/

För mer trafik i bloggen:
http://www.bloggtrafik.nu

http://www.blogstart.se

http://www.mer-trafik.se/

Hoppas det hjälper er att komma igång, mkt roligare när det händer saker i bloggen.

Lycka till! =)


99 Besökare idag



Man undrar ju vad det är för folk som smyger sig in utan att lämna spår efter sig... :O

Soak off - på fötterna!

Jaa, då har man gjort tånaglarna lite fräshare med Soak off Gel. Dekorerade även med små ringtones i kristall och lite glitter upptill. Haha :D

Här är resultatet:



Leopard sminkning

Här är en leopard inspirerad sminkning jag har gjort =)
Material:
Svart eyeliner
Svart kajal
Consealer
Grå skugga
Svart skugga
Guldig skugga
Brun skugga
Vit-guldig skugga








Proteinrikt mellanmål

Hej :) Här är ett tips på ett lite nyttigare mellanmål för dig som är intresserad:


Det här behöver du:
250g Kvarg (från Lidl)
1/2 dl mjölk
Lite bär
(el ngn annan frukt)
Fun Light, Love
(saften)

Blanda ihop allt så är de färdigt.

Här har jag räknat ut hur mkt du får i dig(exklusive bären):

Energi: 189kcal
Protein: 32g
Kolhydrater: 12g
Fett: 2,5g


Så detta åt jag idag:




Zebra sminkning

Här är en sminkning jag gjorde för ett bra tag sedan med inspiration från en Zebra.

Använde mig utav:

Consealer
Vit ögonskugga (med lite shimmer i)
Svart eyeliner


Makeup Zone, Sundsvall 16/10

Här är en ny monter i Makeup Zone, riktigt snygg enligt mig :)
Det är riktigt kul att arbeta med Makeup Zone eventen. Man träffar mycket folk och får åka runt överallt i norden.

Man träffar tjejer från alla åldrar och vissa har frågor kring hur man sminkar sig osv. Jag har sminkat några äldre kvinnor som aldrig tidigare har använt smink (förutom maskara) och kommer för att få tips och vill bli sminkade.
Äldre kvinnor brukar ha det svårare att sminka sig eftersom man får fler rynkor och det blir svårare att få sminket att se snygg ut. Det är så roligt när dem få se sig i sminket och blir riktigt glada över resultatet. Det blir en stor skillnad för dem eftersom det är inget som dem är vana vid. :D

Sminkningarna blir oftast mycket snyggare på unga tjejer eftersom deras hy är slät. Samtigit en hy som är torr inte får samma resultat som en hy med bra fuktbalans! :)

Bilden är från i helgen då vi var i sundsvall, 72mil från Uddevalla.





Here we goooo!


Glitter Naglar

Heeeej!! =D
Har fått min UV-lampa nu och måste ju direkt testa den!
Så nu har jag precis provar ett nytt gel glitter på naglarna. Den innehåller glitter i lite större bitar så det syns tydligt att det glittrar om fingrarna när man har det på sig. Synd så blev det inte lika bra på bild som det ser ut i verkligheten. Men här är resultatet --->


Ska prova lite mer roliga färger när jag tröttnat på glittret! Dock är dem färgerna jag har  i akryl, så måste lära mig att hanskas med det materialet innan det blir snyggt! :D




Youtube musik


En remix med Matisse ft. Akon -> Better than her



Goo låt med :

Pixie Lott Feat. Jason Derulo - Coming Home





BOB SINCLAR Feat. SEAN PAUL "Tik Tok"


Sundsvall i morgon

HEEEJ, ska sova snart men...
I morgon bär det av upp till sundsvall, känns jätte kul för nu får jag äntligen köra skåpbilen, så himla skönt med körkort! Det kommer nog ta 10h innan man är framme, men det gör mig inget. Det blir det makeup zone på lördag, ett smink event vi ska ha på Birsta köpcentrum, från 12-16. Har varit på det köpcentrumet en gång tidigare men det var i början av maj så har lite koll på vart det ligger :)





Sen åker vi hem på lördag efter eventet är avslutat, gissar på att vi är klara 18.00. Men vi kommer bara åka halvvägs för att slippa köra så sent in på natten. Då har min chef ordnat så vi stannar i Uppsala där min kära pojkvän pluggar :D så kommer att kunna sova hos honom över natten! Det är världens bästa jobb med otroligt snälla chefer!!! :D



<- Bild från i maj när vi va där första gången.


Agerat som Personal Shopper idag

Idag har jag agerat som personal shopper åt en tjej som vann 15 000 kr att handla för på torp. Ri ktigt roligt =)


Så då fick hon handla upp alla pengar idag på kläder och accessoarer. Mycket roligt att få vara med o ch shoppa alla kläderna :) Gick m ed runt och hjälpte henne med val av plagg och fick köra runt på kundvagnen som var full med påsar från olika butiker. Tänk vad mycket man kan få för 15 000 kr..... Den kundvagnen var tung efter pengarna var brända.
Ny vinter jacka, flera par stövlar, jeans och toppar inhandlades. När det närmade sig slutet så köpte hon även plagg till syskon och pojkvän, en mkt omtänksam tjej!  =)

Så vandrade runt inne på Torp köpcentrum från 11.00 - 16.00.

Shopping är en tjej grej verkligen, min chef inte orkade gå med under shoppingen hela tiden för att dra sitt kort i kassan, så han försvann en stund medans vi vandra vidare... hahah :D

Tror att shoppingen kommer att komma med i nästa Torp tidning.


Youtube Musik


Goo Remix



Who's That Chick? Ny låt med Rihanna.

Gissar på att det kommer bli en Radio plåga om ett tag :)

 

 


Snygga naglar med Soak Off

Jaaaa! Jag har nu två paket på bordet med Soak Off Gel Kit som vi har arbetat med i skolan! Ett till mig och ett till Jossan. Ska bara ha en UV-lampa, sen är det bara att sätta igång. Ska ta och öva lite med det, sen så får den som vill en Soak Off "Behandling". 

Grymt bra med Gel lack som håller i upp till en månad :)

 


RSS 2.0